
Après des aliments plus durs à classer genre radis, échalotte, olive, patate douce
Modérateur : moderation
Je ne sais pas, quelle est son approche ?Harvester, tu as l'air de te rapprocher de Tim Ferris sur le plan nutritionnel, j'ai juste ?
Si les fruits sont les seuls aliments apportant du fructose est que leur consommation est raisonnable, il n'y a aucun risque de compromettre une sèche!It would take an absurd amount of say, fruit, to provide enough fructose to the diet to cause problems. The liver can generally handle approximately 50 grams of fructose or so before you start to see conversion to triglycerides or other negatives (when you divide the studies up into those that find problems versus those that don’t, 50 g/day is about where the cutoff occurs). While that intake level might be easily achievable by someone consuming a lot of sugary soda, given taht an average piece of fruit is roughly 7% fructose (e.g. 7 grams fructose per 100 grams of fruit), well..that’s a lot of fruit (~7 average pieces per day). But, in my opinion, anyone consuming gallons of sugary soda per day has bigger issues in their diet than the HFCS/fructose intake. But I digress.
Sachant que pour un non diabétique avec une sensibilité à l'insuline normale, ça ne pose pas trop de problème.their reference for the "catalytic range" was in accordance with "an emerging literature" that "has shown that low-dose fructose (≤10g/meal) may benefit glycaemic control".
absolumentSi les fruits sont les seuls aliments apportant du fructose est que leur consommation est raisonnable, il n'y a aucun risque de compromettre une sèche!
Il ne faut pas se priver et prendre 1 ou 2 fruits chaque jour, meme en sèche.